Wie ben ik?

Welkom op de website van Logopedie Scholberg!

 

Mijn naam is Edith Scholberg. In juni 1999 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Gent als Gegradueerde in de Logopedie.

Na een jaar in een revalidatiecentrum gewerkt te hebben ben ik een eigen praktijk gestart in de Kempenstraat te Rotem (Dilsen-Stokkem). Momenteel werk ik deeltijds als neurologopediste in een ziekenhuis en deeltijds thuis in mijn eigen praktijk afgewisseld met huisbezoeken voor minder mobiele personen. 

Ik behandel enkel volwassenen met een spraak-, taal- en/of slikstoornis. Voor kinderen met een logopedische stoornis verwijs ik u graag door naar een collega.

Ieder jaar volg ik ook bijscholingen en congressen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, materialen en behandelmethodes. Tevens ben ik ook lid van de Vereniging voor Logopedisten.

Ik doe mijn werk met hart en ziel en hoop dit nog lang te mogen blijven doen! Ik nodig u dan ook uit om de andere pagina's van mijn website te lezen. U zal er veel informatie vinden over logopedie.

Mochten jullie eventueel nog vragen hebben of een afspraak willen maken, kunnen jullie mij altijd contacteren op het nummer: 0497/54-80-65 of via mail: edithscholberg@hotmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Edith